Om Åkerö Webb

Jag som driver Åkerö webb heter Anders Åkerö. Jag är utbildad webbutvecklare och har arbetat med webb på heltid sedan 2009 med undantag för en utbildning till just webbutvecklare.

Historik

2008: Ansökte om FA-skattesedel och därmed startades företaget.
Från början med  att konvertera gamla kassettband, LP-skivor, VHS-band till datafiler och DVD-skivor kombinerat med att programmera hemsidor.

2009: Företaget ändrade inriktning till att helt jobba med webb. Webbutveckling, programmering och webbredaktör.

2010: Registrerades namnet Åkerö Webb hos skatteverket för att ytterligare förtydliga vad jag gör.

2015: Under början av juli 2015 avregistreras Åkerö Webb hos bolagsverket.

Tekniker

PHP, klassiska asp, .NET, JavaScript (jQuery, NodeJS, AngularJS), html5, MySQL, mongoDB, CSS3

Produkter

Då jag jobbar med allt från uppdatering och underhåll utav hemsidor till att utveckla helt nya är det olika produkter som jag använder. För nya projekt är det framför allt Wordpress eller Drupal som jag väljer. Beroende på projektets storlek och omfattning kan det ibland vara billigare och enklare att välja ett egen-byggt system.

Observera att jag inte längre driver ett företag. Men har ni idéer eller bara vill diskutera olika lösningar för webblösningar så hör bara utav er. Kan inte jag hjälpa er så har jag ett bra kontaktnät där jag kan låta någon annan ta över projektet.

 

Sen 2015-07-09 har jag inte längre F-Skattesedel!